Forum grupy Carvahall występującej w grze Pokemon-game
Niestety po mimo wielkiej chęci, moja walka w klasie ciężkiej nie doszła do skutku. Powód jest prosty nie dostałem przez prawie 2 dni żadnej odpowiedzi. Pomimo tego że na kocie gracza pojawiła się nowa odznaka, więc śmiem twierdzić że konto było aktywne. No cóż mówi się trudni i składam gratulacje zwycięzcą walk.
kebs wygrywa całą walke
http://imageshack.us/photo/my-images/683/64109614.jpg/
Napisałam też do Pzzzz, jeżeli nie odpisze to przechodzisz ty MaSSTa, ponieważ chciałeś walczyć.
Pojedynczy: twój przeciwnik nie skontaktował się z tobą, brak odzewu - wtedy napisz post na forum informujący o zaistniałej sytuacji. Rywal może również zrezygnować z zawodów, również pisząc o tym na grupowym forum.
Jeśli nie pojawi się do 13:00, zobaczymy co dalej. Chyba, że chcesz się samodzielnie pożegnać z turniejem (rezygnacja).
Chciałabym też zobaczyć Kibę i Jackosa do 13:00, mamy walki do stoczenia...
Moja walka z Kibą:
Jeszcze on wklei i zobaczymy kto przechodzi.
Nowicjusz
a tu pokarze wam jak wygrałem z mitchelem ale on nie zrobił sccrena a później nie miał jak uleczyć się i powiedział że się pondahttp://img638.imageshack.us/img638/1930/beztytuutrs.png
Ok.Walcze z Maldi. Niemożliwe że wygram, ale sam sie nie poddam maldi tego bądź pewna
HAHA kurde przeszłem przez eliminacje buhahaha
Ostatnio edytowany przez pociemon (2011-08-21 10:30:30)
Tabele zostały zaktualizowane - są oczywiście na blogu. Trenerzy, którzy przeszli dalej, nadal są podświetleni.
Komentarz:
Klasa Lekka: poszło gładko, bez problemów, jesteście dobrze zorganizowani.
Klasa średnia: nie dostałam żadnej wiadomości ani od Aurona, ani od Pzzzz, dlatego w półfinałach ich ,,karty'' są nasunięte na siebie. To oznacza, że nie biorą dalej udziału w zabawie, a do finału przechodzi Charizard. W tej rundzie Kebs_Hs będzie się nudził... ;)
Klasa ciężka: Pzzzz musiał być widocznie zajęty, dlatego Machamp niewiele się napracował. Mam nadzieję, że MaSSTa zgodzi się dalej być z nami. Jego rywal to Golem...
Proszę się nie poddawać, różne może być zakończenie pojedynku.
Dziękuję za udział wszystkim tym, którzy już odeszli (na marne pocieszenie: ja odeszłam dwa razy xD).
Zachęcam do dalszego śledzenia turnieju.