Forum grupy Carvahall wystêpuj±cej w grze Pokemon-game
Na czacie gracz pociek bezprawnie mniê zbanowa³ na czacie
Nic nie mogê napisaæ i to jest na 6 godzin ale nie wiem kiedy mniê zbanowa³?
to jest scener:
I czy da³o by siê jako¶ nagrodziæ gracza Master Ash który mniê odbanowa³
Ostatnio edytowany przez Mitchel (2011-08-13 15:18:29)
No wiêc na pocz±tek chcia³abym poprosiæ Poæka o zapoznanie siê z tematem i wypowied¼. Dlaczego go zbanowa³e¶? Wiadomo, ¿e czêsto bawimy siê na xacie w ban-nie-ban, ale statusy zmienia siê w przeci±gu minuty. A ty go chyba tak przetrzymywa³e¶...
Poniewa¿ pewna osoba (nie pamiêtam jaka) powiedzia³a mi, ¿e wysy³acie na je¿yka osoby nie lubiane
a dajecie bany osobom lubianym. ¯e mitchel by³ nie obecny, da³em mu bana na 6, poniewa¿ lubiê go na 6/6.
A czy ja ciê uderzy³em? sk±d mia³em wiedzieæ, ¿e bêdzie taka haja po tym? Po za tym nie moja wina ¿e w³a¶nie w to w chacie siê bawi±, i nie moja wina, ¿e t³umaczyli mi ¿e ,, dawanie bana to lubienie osoby której siê daje ,,
pociemon napisał:
Poniewa¿ pewna osoba (nie pamiêtam jaka) powiedzia³a mi, ¿e wysy³acie na je¿yka osoby nie lubiane a dajecie bany osobom lubianym.
To o je¿yku napisa³am ja, w sytuacji (prawdopodobnie) z Tob±, gdy szala³e¶. O tym drugim nigdy nie s³ysza³am, swojej mamie te¿ da³by¶ bana?
Czyli rozumiem, ¿e zasz³o nieporozumienie. Chyba wystarczy symboliczne przepraszam.
Wybacz!!! Czy wybaczysz mi t± zbrodniê, jak± jest danie bana? O wybacz mitchelu wielki, wybacz bo jestem grzesznikiem!
To nie ty, Master mówi³ ¿e dawanie bana to mówi³ wojas mi, ale nie jestem pewien. A po za tym to mówi³ mi Mak, jackos123 albo Wojas
Okej ale konsekwencje jakie¶ musz± byæ.Przez miesi±c bez moda!Muhahahahah!Jestem okrutny .
Mnie nie by³o przez 2 dni na czacie.Jak mog³em ci to powiedzieæ,hm?
Uff na szczê¶cie nie na zawsze:D A tak w ogóle nie jeste¶ okrutny. I sorry za tego bana
Ostatnio edytowany przez pociemon (2011-08-13 15:38:09)